Skip to main content
search
Προκηρύξεις / Διαγωνισμοί

Προκήρυξη Μειοδοτικού Διαγωνισμού Προμήθειας Πολυηλεκτρολύτη Αφυδάτωσης Ιλύος 9ος 2014

By 12-05-2017April 7th, 2021No Comments

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Χανιά 18/8/2014
Αριθ. Πρωτ.: 5803
ΑΔΑ: ΩΚ73ΟΕΨΡ-ΝΚΤ 

       Η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων προκηρύσσει Ανοιχτό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΟΛΥΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΗ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗΣ ΙΛΥΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕΛ ΧΑΝΙΩΝ» με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη προσφορά, ως επακριβώς περιγράφονται στα επί μέρους αναλυτικά άρθρα της σχετικής Διακήρυξης.

Ο Προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται σε 48.000 € πλέον ΦΠΑ και με δικαίωμα της ΔΕΥΑΧ να μειώσει την ποσότητα των προς προμήθεια υλικών κατά 30% με αντίστοιχη μείωση της δαπάνης ή να αυξήσει την ποσότητα των προς προμήθεια υλικών κατά 27% με αντίστοιχη αύξηση της προϋπολογιζόμενης δαπάνης, με τους ίδιους όρους προμήθειας χωρίς καμιά αντίρρηση και απαίτηση του προμηθευτή {δικαίωμα προαίρεσης (option)} για διάστημα 12 μηνών που μπορεί να αυξομειωθεί κατά τρεις μήνες ανάλογα με τις ανάγκες της ΔΕΥΑΧ. Η δαπάνη χρηματοδοτείται από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ. Ο διαγωνισμός θα γίνει την 11-9-2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ. (λήξη επίδοσης προσφορών) στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ στη οδό Μεγίστης Λαύρας 15, στις Μουρνιές του Δ.Δ. Ελ.Βενιζέλου, από την επιτροπή διενέργειας των προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., στις Μουρνιές Χανίων, Τμήμα Προμηθειών Δ.Ε.Υ.Α.Χ. (κ. Σταύρος Μαυρογένης, Τηλ.: 2821036278, Φαξ: 2821036289, e-mail mavrogen@deyax.org.gr).

Η Πρόεδρος  του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.  

Νίκη Αποστολάκη

 

Έγινε ορθή επανάληψη των τευχών δημοπράτησης και αφαιρέθηκε  Στο άρθρο 9 παρ.2 υποπαρ.Ε η παρακάτω πρόταση :  «Στην περίπτωση που υποβάλλεται αίτηση συμμετοχής από προμηθευτή που δεν είναι ο ίδιος κατασκευαστής ολικά ή μερικά του υπό προμήθεια υλικού τα παραπάνω ισχύουν τόσο για τον ίδιο όσο και για τον κατασκευαστή.»

Μπορείτε να κατεβάσετε τα διορθωμένα τεύχη της διακήρυξης σε μορφή PDF πηγαίνοντας στην αρχική σελίδα στο κάτω αριστερό μέρος κάνοντας κλικ στο Αρχεία προς Λήψη. Στην συνέχεια επιλέγουμε τον φάκελο Προκηρύξεις  το αρχείο έχει τίτλο «ΤΕΥΧΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΠΟΛΥΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΗ 2014 νέο.pdf». Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε λήψη του συγκεκριμένου αρχείου.

Close Menu