Skip to main content
search
Προκηρύξεις / Διαγωνισμοί

Ανοιχτός διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου: «Βελτίωση διαχείρισης ιλύος Ε.Ε.Λ. Χανιών»

By 12-05-2017April 7th, 2021No Comments

Χανιά  09-06-2009

Αριθμ.Πρωτ. 1402

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

1. Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: «Βελτίωση διαχείρισης ιλύος Ε.Ε.Λ. Χανιών», με προϋπολογισμό 930.253,10 ευρώ (δαπάνη εργασιών, Γ.Ε. και Ο.Ε., απρόβλεπτα, πρόβλεψη αναθεώρησης και Φ.Π.Α.)Το έργο περιλαμβάνει την ακόλουθη κατηγορία εργασιών: Κατηγορία ηλεκτρομηχανολογικών έργων  με προϋπολογισμό 779.870,61 ΕΥΡΩ (δαπάνη εργασιών, Γ.Ε. και Ο.Ε. και απρόβλεπτα),

 

2. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν  τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων κ.λ.π) από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών που βρίσκεται στο Δημαρχιακό Μέγαρο, Ισόγειο, μέχρι την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009. Για την παραλαβή των τευχών οι ενδιαφερόμενοι καταβάλλουν τη δαπάνη αναπαραγωγής τους, που ανέρχεται σε 40 ευρώ. Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά το εγκεκριμένο από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ υπόδειγμα τύπου Β. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 28210-36220, FAX επικοινωνίας 28210-36288.  Αρμόδιος υπάλληλος για επικοινωνία:  κα. Ζουριδη Μαρία.

3. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 7 Ιουλίου 2009 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης του άρθρου 6 του N 3669/2008. 4. Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί α) ημεδαποί διαγωνιζόμενοι, μεμονωμένοι ή σε κοινοπραξία, εγγεγραμμένοι στο Μ.Ε.ΕΠ, που καλύπτουν τις κατηγορίες και τάξεις του έργου, ήτοι τάξεις 2ης και 3ης   ανεξαρτήτου έδρας ή 2ης, 3ης η 4ης  για επιχειρήσεις με έδρα ή δεύτερο νομό το νομό ΧΑΝΙΩΝ για έργα κατηγορίας ηλεκτρομηχανολογικά  β) ημεδαποί διαγωνιζόμενοι  σε κοινοπραξία, εγγεγραμμένοι στο Μ.Ε.ΕΠ, που καλύπτουν τις κατηγορίες και τάξεις του έργου, ήτοι τάξης 1ης  (αναβάθμιση ορίου λόγο κοινοπραξίας) γ) αλλοδαποί διαγωνιζόμενοι, μεμονωμένοι ή σε κοινοπραξία, εγγεγραμμένοι σε επίσημους κατάλογους αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον τέτοιοι τηρούνται στις χώρες τους, σε τάξη και κατηγορία αντίστοιχη με τις καλούμενες του Ελληνικού Μητρώου Μ.Ε.Ε.Π. και δ) αλλοδαποί διαγωνιζόμενοι, μεμονωμένοι ή σε κοινοπραξία, που αποδεικνύουν ότι κατά την τελευταία πενταετία, έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια (ποιοτικά και ποσοτικά) με το δημοπρατούμενο.

5. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 15.598 ΕΥΡΩ και ισχύος τουλάχιστον διακοσίων δέκα (210) ημερολογιακών ημερών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι έξη (6) ημερολογιακοί μήνες.

6. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ. Προκαταβολή δε θα χορηγηθεί.

7. Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Χανίων. 8. Τα έξοδα δημοσίευσης της παρούσας διακήρυξης βαρύνουν τον Ανάδοχο.

 

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

ΜΙΧΑΛΗΣ   ΝΤΑΛΛΑΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΧΑΝΙΩΝ

Close Menu