Skip to main content
search
Προκηρύξεις / Διαγωνισμοί

Προκήρυξη Πρόχειρου Διαγωνισμού Προμήθειας Ειδών ατομ.προστασίας θερινού τύπου εργαζομένων 5ος 2015

By 12-05-2017April 7th, 2021No Comments

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ  ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Χανιά 6/5/2015
Αριθ. Πρωτ.: 2350
ΑΔΑ: 6ΞΕΝΟΕΨΡ-87Ψ 

       Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων προκηρύσσει  Πρόχειρο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΑΤΟΜ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΕΡΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Δ.Ε.Υ.Α.ΧΑΝΙΩΝ» με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή στο σύνολο του προϋπολογισμού που ανέρχεται στις 19.531,00€ πλέον Φ.Π.Α, και θα χρηματοδοτηθεί από ιδίους πόρους.

Ο διαγωνισμός θα γίνει την Παρασκευή 15/05/2015 και ώρα 10.00 π.μ. (λήξη επίδοσης προσφορών), στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ στη οδό Μεγίστης Λαύρας 15, στις Μουρνιές του Δ.Δ. Ελ.Βενιζέλου, από την επιτροπή διενέργειας των προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. Ο διαγωνιζόμενος θα πρέπει ΝΑ  ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ είτε στην Ελληνική είτε στην Αγγλική γλώσσα. Η ΚΟΥΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΥΚΡΙΝΩΣ  ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΕΞΩ και τη ΦΡΑΣΗ: «ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ  ΕΙΔΩΝ ΑΤΟΜ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΕΡΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Δ.Ε.Υ.Α.ΧΑΝΙΩΝ» Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., στις Μουρνιές Χανίων, Τμήμα Προμηθειών  Δ.Ε.Υ.Α.Χ.  (κ. Σταύρος Μαυρογένης, Τηλ.: 2821036278, Φαξ: 2821036289, e-mail mavrogen@deyax.org.gr). Οι αναλυτικοί όροι της Διακήρυξης, η τεχνική περιγραφή, η Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων και ο προϋπολογισμός είναι στον Διαδικτυακό ιστότοπο της ΔΕΥΑΧ (www.deyax.org.gr).

Ο Πρόεδρος  του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Αντώνης Σχετάκης

 

Μπορείτε να κατεβάσετε τα νέα τεύχη της διακήρυξης σε μορφή PDF κάνοντας κλικ εδώ.  (ΠΡΟΣΟΧΗ … Έγινε διόρθωση στο άρθρο 9)

Close Menu