Skip to main content
search
Προκηρύξεις / Διαγωνισμοί

Νέα επαναπροκήρυξη Πρόχειρου Διαγ/σμού Παροχής Υπηρεσιών Ενημ/σης Καταναλωτών Οφειλών-Διακοπών 2015

By 12-05-2017April 7th, 2021No Comments

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ – ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ»

Χανιά 24/7/2015

Αριθ. Πρωτ.: 3884

ΑΔΑ: 64ΒΧΟΕΨΡ-ΤΜ1

         Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων επαναπροκηρύσσει πρόχειρο ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, με συμπλήρωση τιμολογίου και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη συνολική τιμή προσφοράς, για την παροχή υπηρεσιών για την εργασία «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ – ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ», σύμφωνα με το ΠΔ 28/80, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της παραπάνω εργασίας, προϋπολογισμού 63.529,50€ με το Φ.Π.Α.

Ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού ορίζεται η 04/08/2015, ημέρα Τρίτη με ώρα έναρξης 13:00 και ώρα λήξης 13:30 στα γραφεία της έδρας της  Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων, Μεγ. Λαύρας  15,  Μουρνιές Χανίων. Οι προσφορές κατατίθενται το ανωτέρω χρονικό διάστημα από τον νόμιμο εκπρόσωπο ή εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο στην επιτροπή διαγωνισμού και δεν γίνονται αποδεκτές προσφορές μέσω Ταχυδρομείου ή Πρωτοκόλλου ΔΕΥΑΧ. Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτά Νομικά πρόσωπα (συμπεριλαμβάνονται και οι προσωπικές επιχειρήσεις), που μπορούν να εκτελέσουν τις περιγραφόμενες εργασίες, εγγεγραμμένα στο οικείο επιμελητήριο ή επαγγελματική οργάνωση. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τις υπηρεσίες της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (κ. Δημήτρης Λεμονής, Δ/ντής Διοικ. & Οικον. Υπηρεσιών, τηλέφωνο: 28210 36256). Οι αναλυτικοί όροι της Διακήρυξης, η τεχνική περιγραφή, η Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων και ο προϋπολογισμός είναι αναρτημένα στην διαδικτυακή ιστοσελίδα της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. (http://www.deyax.org.gr/).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΝΙΩΝ

ΑΝΤΩΝΗΣ  ΣΧΕΤΑΚΗΣ

 

Μπορείτε να κατεβάσετε τα τεύχη της διακήρυξης σε μορφή PDF κάνοντας κλικ εδώ.

Close Menu