Skip to main content
search
Προκηρύξεις / Διαγωνισμοί

Διακήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού για Ερευνητική Υδρογεώτρηση στην Απτέρα Δήμου Χανίων 9ος 2012

By 12-05-2017April 7th, 2021No Comments

Χανιά  5-9-2012

Αριθμ.Πρωτ. 4602

ΑΔΑ: Β4Θ6ΟΕΨΡ-Π26 

 

Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η   Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ

      H ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: «Ερευνητική Υδρογεώτρηση στην Απτέρα Δήμου Χανίων» με προϋπολογισμό 18.573,00 ΕΥΡΩ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

Το έργο συντίθεται από την ακόλουθη κατηγορία εργασιών : α) κατηγορία ΕΡΓΑ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ με προϋπολογισμό 14.750,59 ΕΥΡΩ (δαπάνη εργασιών, Γ.Ε. και Ο.Ε. απρόβλεπτα). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων κ.λ.π.) από τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ (Πιθάρι Ακρωτηρίου, 73100, Χανιά), μέχρι και την 27-09-2012 ημέρα Πέμπτη. Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά το εγκεκριμένο από τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Υπόδειγμα τύπου Β. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 28210 36240, FAX επικοινωνίας 28210 36288, αρμόδιος υπάλληλος για επικοινωνία κ. Βλησίδη Ιωάννα. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 2 Οκτωβρίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 πμ (λήξη επίδοσης προσφορών), στα γραφεία της ΔΕΥΑ Χανίων (Πιθάρι Ακρωτηρίου, 73100, Χανιά) και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης, σύμφωνα με το άρθρο 5 του Ν.3669/08.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί α. ημεδαποί διαγωνιζόμενοι μεμονωμένοι ή σε κοιν/ξία, εγγεγραμμένοι στο Μ.Ε.Ε.Π., που καλύπτουν τις κατηγορίες και τάξεις του έργου, ήτοι τάξεις Α1 ή Α2 ή 1η ανεξαρτήτως έδρας για έργα κατηγορίας Γεωτρήσεων, καθώς και εργοληπτικές επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στα Νομαρχιακά μητρώα που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, β. εργοληπτικές επιχειρήσεις μεμονωμένες ή σε κοιν/ξία προερχόμενες από κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) ή από κράτη που έχουν υπογράψει την συμφωνία για τις Δημόσιες Συμβάσεις (Σ.Δ.Σ.) του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (Π.Ο.Ε.), στα οποία τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον είναι εγγεγραμμένες στους καταλόγους αυτούς και σε τάξη και κατηγορία αντίστοιχη με τις καλούμενες του Ελληνικού Μητρώου Μ.Ε.Ε.Π., γ. εργοληπτικές επιχειρήσεις μεμονωμένες ή σε κοιν/ξία προερχόμενες από ως ανωτέρω β΄ κράτη, στα οποία δεν τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον αποδεικνύουν ότι έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια με το δημοπρατούμενο, από ποιοτική και ποσοτική άποψη. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 296,00 ΕΥΡΩ, που θα απευθύνεται προς τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ, με ισχύ τουλάχιστον έξι (6) μηνών και 30 ημερών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού.  Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι έξι (6) μήνες από την ημερομηνία υποβολής τους. Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της ΔΕΥΑ Χανίων. Προκαταβολή δεν θα χορηγηθεί. Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Χανίων.

Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

 

ΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

Close Menu