Skip to main content
search
Ανακοινώσεις

Πρακτικό ανάρτησης του πρακτικού της επιτροπής αξιολόγησης υποψηφίων προκήρυξης MEDIWAT

By 12-05-2017April 7th, 2021No Comments

ΧΑΝΙΑ 21/05/2012

Αριθ. Πρωτ.: 2583

          Την Δευτέρα 21/05/2012 και ώρα 12:30 μ.μ., αναρτήθηκε στους πίνακες ανακοινώσεων στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. που βρίσκονται στο Πιθάρι της Δημοτικής Ενότητας Ακρωτηρίου του Δήμου Χανίων, το πρακτικό (Αριθ. Πρωτ. 2580/21-05-2012) της επιτροπής αξιολόγησης υποψηφίων της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που σκοπό της έχει την παροχή υπηρεσιών για την εκπόνηση ερευνητικής αναφοράς με θέμα «Ανάπτυξη ενός στρατηγικού διαχειριστικού σχεδίου για τη διαχείριση της σπανιότητας του νερού στην λεκάνη απορροής του ποταμού Κερίτη και της περιοχής της Αγιάς – Development of a strategic master plan for managing water scarsity in Keritis River basin and Agia area», στα πλαίσια υλοποίησης του έργου MEDIWAT.

DEYAX_2010Mediwatmediwat_

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ                                                                                                  Χανιά 21/05/2012

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ                                                                                                Αριθ. Πρωτ. 2580

ΧΑΝΙΩΝ (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.)

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

για την «ερευνητική αποτύπωση της ποσοτικής και ποιοτικής διαχείρισης και καταγραφής της κατάστασης των υδατικών πόρων σε ολόκληρη την Κρήτη»

          Σήμερα Δευτέρα 21-05-2012 και ώρα 10:00 π.μ., συνεδρίασε στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., στο Πιθάρι της Δημοτικής Ενότητας Ακρωτηρίου του Δήμου Χανίων, η επιτροπή αξιολόγησης των αιτήσεων των υποψηφίων της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που σκοπό της έχει την παροχή υπηρεσιών για την εκπόνηση ερευνητικής αναφοράς με θέμα «Ανάπτυξη ενός στρατηγικού διαχειριστικού σχεδίου για τη διαχείριση της σπανιότητας του νερού στην λεκάνη απορροής του ποταμού Κερίτη και της περιοχής της Αγιάς – Development of a strategic master plan for managing water scarsity in Keritis River basin and Agia area», στα πλαίσια υλοποίησης του έργου MEDIWAT.

Η επιτροπή ορίστηκε με την 82/2012 απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., απαρτιζόμενη από τους εργαζόμενους Μιχάλη Ζουμαδάκη, Χριστίνα Κοτσιφάκη και Μανώλη Κασαπάκη.

          Αίτηση κατέθεσε μια υποψήφια, η κ. Φωτεινή Σταμάτη.

Τα μέλη της επιτροπής, αφού έλαβαν υπόψη τους τα υποβληθέντα δικαιολογητικά της υποψήφιας κατέληξαν ομόφωνα ότι η κ. ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΤΑΜΑΤΗ, πτυχιούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης, πληροί απόλυτα όλες τις προϋποθέσεις της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και επιλέγεται για την ανάθεση της παροχής των υπηρεσιών σύμφωνα με όλα όσα ορίζονται στην αναλυτική περιγραφή της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΟΥΜΑΔΑΚΗΣ             ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΤΣΙΦΑΚΗ            ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ

Close Menu