Skip to main content
search
Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση ανάρτησης πινάκων απορριπτομένων & προσληπτέων ΣΟΧ 1/2016

By 12-05-2017April 7th, 2021No Comments

ΧΑΝΙΑ 24/2/2016

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

           Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) σας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 24/2/2016 και ώρα 8:30 π.μ. αναρτήθηκαν στα γραφεία της, Μεγίστης Λαύρας 15 και Αρπακουλάκηδων στις Μουρνιές, όσο και στην ιστοσελίδα της (http://www.deyax.org.gr/), οι πίνακες απορριπτομένων και προσληπτέων των υποψηφίων της ανακοίνωσης ΣΟΧ 1/2016 της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Μπορείτε να δείτε ή να κατεβάσετε τους πίνακες που αναρτήθηκαν σε μορφή PDF κάνοντας κλικ στις παρακάτω συντομεύσεις.

101 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (Αποφρακτικά Ομάδας Ι΄ Τάξης Β΄)
102 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (Αποφρακτικά Ομάδας Ι΄ Τάξης Γ΄)
103 ΤΕ Τοπογράφων Μηχανικών 

Για να περιστρέψετε αριστερά τα έγγραφα και να μπορέσετε να τα διαβάσετε στο Adobe Reader πατήστε (Control + Shift + Μείον).

Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους. Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο  ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510) και, για να εξεταστεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου πενήντα ευρώ (50 €) που έχει εκδοθεί είτε μέσω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού παραβόλου (e- παράβολο), βλ. λογότυπο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ» στο διαδικτυακό τόπο  του ΑΣΕΠ (http://www.asep.gr/), είτε από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.).

Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό/αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων. Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.

Close Menu