Skip to main content
search
Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση-Διευκρίνηση για τον διαγωνισμό προμήθειας υποχλωριώδους νατρίου για το 2015

By 12-05-2017April 7th, 2021No Comments

ΧΑΝΙΑ 2/7/2015

Αριθ. Πρωτ.: 3509

Ανακοίνωση-Διευκρίνηση για τον Διαγωνισμού

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΟΧΛΩΡΙΩΔΟΥΣ ΝΑΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕΛ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΧ»

       Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων κος Αντώνιος Σχετάκης  και λόγω της υφιστάμενης κατάστασης στις οικονομικές συναλλαγές, των προβλημάτων στις Τράπεζες αλλά και γενικότερα στην λειτουργία διαφόρων υπηρεσιών, κάνει γνωστό στους συμμετέχοντες διαγωνιζόμενους για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΟΧΛΩΡΙΩΔΟΥΣ ΝΑΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕΛ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΧ » που έχει προκηρυχθεί στις 14/7/2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00π.μ. τα παρακάτω:

Α. Η Εγγύηση συμμετοχής που ορίζετε στο άρθρο 17 παρ.1 της Διακήρυξης  θα μπορεί να κατατεθεί στην ΔΕΥΑΧ  όταν το επιτρέψουν οι  συνθήκες.

Β. Τα δικαιολογητικά του άρθρου 9 παρ.1 της Διακήρυξης -Πιστοποιητικά προσωπικής κατάστασης- που  δεν θα μπορούν να εκδοθούν λόγω υπαρχουσών συνθηκών, θα μπορούν να κατατεθούν στην ΔΕΥΑΧ  όταν το επιτρέψουν οι  συνθήκες.

Γ. Δεν θα αποτελούν λόγο απόρριψης από την επιτροπή του Διαγωνισμού η μη προσκόμιση των παραπάνω  κατά το άνοιγμα των δικαιολογητικών συμμετοχής, αρκεί αυτά προσκομισθούν αργότερα.

Δ. Οι  διαγωνιζόμενοι θα δεσμευτούν με υπεύθυνη δήλωση για την προσκόμιση αυτών.

Η μη προσκόμιση των παραπάνω δικαιολογητικών όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, είναι λόγος απόρριψης της προσφοράς  και αλλαγή της σειράς κατάταξης στο αποτέλεσμα του Διαγωνισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., στις Μουρνιές  Χανίων, Τμήμα Προμηθειών Δ.Ε.Υ.Α.Χ. (κ. Σταύρος Μαυρογένης, Τηλ.: 2821036278, Φαξ: 2821036289, e-mail mavrogen@deyax.org.gr).

Τα παραπάνω  είναι αναρτημένα στον Διαδικτυακό ιστότοπο της ΔΕΥΑΧ (www.deyax.org.gr)

    Ο Πρόεδρος  του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Αντώνιος Σχετάκης

Close Menu