Skip to main content
search
Ανακοινώσεις

Δελτίο Τύπου σχετικά με την έκδοση λογαριασμών Δημ.Ενότητας Ν.Κυδωνίας

By 12-05-2017April 7th, 2021No Comments

ΧΑΝΙΑ 30/11/2011

Αριθ. Πρωτ. 3191 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

      Στα πλαίσια της από 23-05-2011 ανάληψης από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ. της ευθύνης λειτουργίας και συντήρησης των δικτύων και εγκαταστάσεων ύδρευσης και αποχέτευσης της Δημοτικής Ενότητας Νέας Κυδωνίας, σας γνωρίζουμε ότι εκδόθηκαν οι σχετικοί λογαριασμοί ύδρευσης-αποχέτευσης που αφορούν το Β’ και το μισό Γ’ τρίμηνο του 2011, οι οποίοι και έχουν ταχυδρομηθεί προς τους δικαιούχους, ενώ σύντομα θα εκδοθούν και οι λογαριασμοί που αφορούν το υπόλοιπο μισό του Γ΄ τριμήνου καθώς και το Δ΄ τρίμηνο του 2011.

      Δηλαδή, ενώ οι καταναλωτές υπό διαφορετικές συνθήκες θα πλήρωναν τρεις λογαριασμούς – ένα για κάθε τρίμηνο – τώρα καλούνται να πληρώσουν αντί για τρεις μόνο δύο λογαριασμούς για το διάστημα των τελευταίων εννέα μηνών (τριών τριμήνων Β΄, Γ΄ και Δ΄) του 2011. Για τον σκοπό αυτό οι κλίμακες χρέωσης έχουν αναπροσαρμοστεί, χωρίς να έχουν προσαυξηθεί, για το αντίστοιχο διάστημα που καλύπτουν, δηλαδή για 1,5 τρίμηνο και όχι για 1 τρίμηνο όπως θα γίνει για το 2012.

Η καθυστέρηση έκδοσης των λογαριασμών οφείλεται στην αναγκαία προσαρμογή των στοιχείων καταχώρησης και των δεδομένων καταγραφής των αντίστοιχων υδρομέτρων από τις υπηρεσίες της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών της Δημοτικής Ενότητας της Νέας Κυδωνίας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι λογαριασμοί θα εξοφλούνται πλέον στα σημεία πληρωμής όπως αυτά περιγράφονται στην πίσω πλευρά του λογαριασμού, ενώ για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις παρακαλούμε όπως απευθύνεστε κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα αρμόδια γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. όπως αυτά περιγράφονται παρακάτω:

Πληροφορίες Ύδρευσης:

Α) Ισόγειο Δημαρχείου Χανίων(πρώην γραφεία Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) : 28210 63690 – 88877

Β) Πρώην Δημαρχείο Ακρωτηρίου (Πιθάρι) : 28210 36280 – 36281

 

 

Με εκτίμηση,

 

Δρ. Μιχάλης Ζουμαδάκης

Βιολόγος

Υπεύθυνος Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Close Menu