Skip to main content
search
Ανακοινώσεις

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκποίηση άχρηστων υλικών (ορθή επανάληψη) 2ος 2015

By 12-05-2017April 7th, 2021No Comments

Μουρνιές, 5-2-2015

Αριθ. Πρωτ.: 587

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Ορθή Επανάληψη)

       Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων κ. Αντώνιος Σχετάκης  προσκαλεί σε κατάθεση σφραγισμένων προσφορών για την «ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΔΕΥΑΧ »  με κριτήριο τo  μεγαλύτερο ενιαίο  ποσοστό πλειοδοσίας επί της εκατό (%) για τα είδη του ΠΙΝΑΚΑ -Α- και τον  ΠΙΝΑΚΑ -Β- όπως αυτά περιγράφονται αναλυτικά στους πίνακες Α και Β της πρόσκλησης ενδιαφέροντος η οποία βρίσκεται αναρτημένη στον Διαδικτυακό ιστότοπο της ΔΕΥΑΧ  και στους πίνακες ανακοινώσεων της ΔΕΥΑΧ στις Μουρνιές.

Οι προσφορές, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα πρέπει να κατατεθούν έως και την Δευτέρα 16/02/2015 και ώρα  10.00 π.μ. στην ΔΕΥΑΧ και στο τμήμα Προμηθειών στην επιτροπή διενέργειας των προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., στις Μουρνιές Χανίων (Μεγίστης Λαυρας 15, Τμήμα Προμηθειών Δ.Ε.Υ.Α.Χ. (κ. Σταύρος Μαυρογένης, Τηλ.: 2821036278, Φαξ: 2821036289, e-mail mavrogen@deyax.org.gr) ή να λάβουν γνώση των όρων της πρόσκλησης ενδιαφέροντος από τον Διαδικτυακό ιστότοπο της ΔΕΥΑΧ. (http://www.deyax.org.gr/)

Ο Πρόεδρος  του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Αντώνιος Σχετάκης

Μπορείτε να κατεβάσετε τους σχετικούς πίνακες καθώς και τα ζητούμενα δικαιολογητικά κάντοντας κλικ εδώ.  

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ  ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ  ΦΟΡΤΩΣΗ, ΖΥΓΙΣΗ & ΠΛΗΡΩΜΗ της ΔΕΥΑΧ

Σας  Διευκρινίζουμε τα εξής:

Tα υλικά εκποίησης των Πινάκων Α & Β   θα φορτωθούν με μέριμνα του πλειοδότη διαδοχικά σε όχημα της ΔΕΥΑΧ και θα ζυγίζονται σε ζυγαριά που θα υποδείξει η ΔΕΥΑΧ παρουσία υπαλλήλου της ΔΕΥΑΧ.

Θα υπολογισθεί το τίμημα το οποίο και θα καταβληθεί-εξοφληθεί  στην ΔΕΥΑΧ.

Στη συνέχεια τα παραπάνω υλικά θα μεταφορτωθούν με ευθύνη και δαπάνες του πλειοδότη σε δικό του όχημα.

Στη παράγραφο 8 ο καθαρισμός αναφέρεται μόνο στα υλικά του πίνακα -Β-.

Μπορείτε να κατεβάσετε την τελική ορθή επανάληψη με τους σχετικούς πίνακες καθώς και τα ζητούμενα δικαιολογητικά κάντοντας κλικ εδώ 

Close Menu