Skip to main content
search
Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση πινάκων βαθμολογίας και κατάταξης, προσληπτέων κ.λ.π. της ΣΜΕ 2/2014

By 12-05-2017April 7th, 2021No Comments

Χανιά 7-3-2014

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

         Η Δ.Ε.Υ.Α.Χ ανακοινώνει ότι την  Παρασκευή 07/03/2013 και ώρα 11.00 π.μ αναρτήθηκαν στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ στην οδό Μεγίστης Λαύρας 15 & Αρπακουλάκηδων στις Μουρνιές Χανίων, οι κάτωθι πίνακες βαθμολογίας και κατάταξης, και επιτυχόντων των υποψηφίων της ανακοίνωσης ΣΜΕ 2/2014 δύο (2) ατόμων, για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μηνών στο πλαίσιο του έργου «Ολοκλήρωση Δικτύων Ακαθάρτων Δ.Ε. Θερίσου (Προστασία Υδροφορέα Αγιάς – Μυλωνιανών)».

Σύμφωνα με το Τέταρτο Κεφάλαιο της ανωτέρω ανακοίνωσης, "Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) η οποία αρχίζει από την επόμενη εργάσιμη ημέρα της ανάρτησής τους. Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.  Η ένσταση θα εκδικασθεί από το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.".

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. (http://www.deyax.org.gr/) έχουν αναρτηθεί οι πίνακες κατάταξης και βαθμολογίας καθώς και οι πίνακες προσληπτέων της ανωτέρω ανακοίνωσης.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

ΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

Τους πίνακες κατάταξης οι οποίοι είναι σε μορφή PDF, μπορείτε να τους δείτε ή να τους κατεβάσετε με τον εξής τρόπο. Θα πάτε στην αρχική σελίδα, στην μέση περίπου αριστερά θα επιλέξτε Αρχεία προς Λήψη στην συνέχεια θα επιλέξτε Πίνακες Κατάταξης και μετά Πίνακες Κατάταξης ΣΜΕ 2 2014 (2) ατόμων. Μπορείτε να μεταβείτε στο φάκελο αυτό κάνοντας κλίκ εδώ. Στην συνέχεια θα επιλέξετε τον φάκελο με τον κωδικό της ειδικότητας που σας ενδιαφέρει.

Close Menu