Skip to main content
search
Ανακοινώσεις

Δελτίο Τύπου Συνδέσμου Αποχέτευσης Περιαστικών Δήμων Χανίων 2ος 2009

By 12-05-2017April 7th, 2021No Comments

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Χανιά 23/2/2009

Αριθ. Πρωτ. 384

     Ο Σύνδεσμος Αποχέτευσης των Δήμων Ακρωτηρίου, Ελευθερίου Βενιζέλου, Θερίσου και Σούδας καθώς και η Τεχνική Υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ως Διευθύνουσα υπηρεσία του έργου «Κατασκευή Δικτύων Αποχέτευσης περιαστικών Δήμων Σούδας, Ελευθερίου  Βενιζέλου, Θερίσου και Ακρωτηρίου Νομού Χανίων», ζητούν την κατανόηση των κατοίκων των περιοχών και των οδηγών για την ταλαιπωρία και τις οχλήσεις που υφίστανται λόγω της καθυστέρησης αποκατάστασης των τομών με ασφαλτικό εξ αιτίας των κακών καιρικών συνθηκών.

     Πιο συγκεκριμένα το γεγονός αυτό αφορά τους Δήμους Ακρωτηρίου (περιοχές Αγίου Ονουφρίου και Αρωνίου) και Ελευθερίου Βενιζέλου (οδός Μουρνιών και Βαντέ) όπου τις προηγούμενες μέρες ολοκληρώθηκε μέρος των εργασιών κατασκευής δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων αλλά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν έχει καταστεί δυνατή η αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα.

     Η αποκατάσταση θα πραγματοποιηθεί αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, οπότε και απαιτούνται δύο μέρες τουλάχιστον χωρίς βροχόπτωση πριν ξεκινήσουν οι σχετικές εργασίες. 

 

Ο  Δ/ντής Τ.Υ.  Δ.Ε.Υ.Α.Χ. 

 

Κων/νος  Στεργιάννης

Πολιτικός Μηχανικός

Close Menu