Skip to main content
search
Ανακοινώσεις

Δελτίο Τύπου κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας 2014

By 12-05-2017April 7th, 2021No Comments

ΧΑΝΙΑ 22/1/2014

Αριθ. Πρωτ.: 427

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Την Τρίτη 21-01-2014 και ώρα 1 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στις Μουρνιές, η τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων.

dt20140122_1

Στην τελετή χοροστάτησε ο πρεσβύτερος της ενορίας Μουρνιών κ.κ. Ιωάννης Δρακάκης, που πραγματοποίησε και τον σχετικό αγιασμό, ενώ παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης, η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νίκη Αποστολάκη, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Παπαδάκης, τα μέλη του Δ.Σ. κ. Βασίλης Χάμπας, κ. Γιώργος Πλοκαμάκης, κ. Κλεάνθη Βογιατζάκη και κ. Νίκος Λατινάκης, ο Βουλευτής Χανίων και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης, οι Αντιδήμαρχοι Χανίων κ. Ελευθέριος Αμπαδιωτάκης και κ. Νικόλαος Ξυνίδης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Τσαπάκος, ο επικεφαλής του συνδυασμού της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Αναστάσιος Βάμβουκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων κ. Αριστείδης Παπαδογιάννης, καθώς και πλήθος εργαζομένων στην επιχείρηση.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις τους, τόσο η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νίκη Αποστολάκη όσο και οι επίσημοι προσκεκλημένοι, αλλά και ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στις Δ.Ε.Υ.Α. των Ο.Τ.Α. Χανίων κ. Πέτρος Ζησάκης, τόνισαν όχι μόνο την ανάγκη στήριξης του πολύτιμου και ουσιαστικής σημασίας έργου της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων, αλλά και την περαιτέρω ενίσχυσή της, ιδιαίτερα με ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία της και η ολοκλήρωση των σημαντικότατων έργων υποδομής που υλοποιεί αυτή την εποχή, στους τομείς της ύδρευσης, της αποχέτευσης ομβρίων και ακαθάρτων σε Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Χανίων, καθώς και στον Βιολογικό Καθαρισμό Χανίων, όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες επέκτασης της δυναμικότητας των εγκαταστάσεων.

Με εκτίμηση,

Δρ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΟΥΜΑΔΑΚΗΣ

ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Προϊστάμενος Τμήματος

Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

dt20140122_2

Close Menu