Skip to main content
search
Ανακοινώσεις

Δελτίο Τύπου διακοπής κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Κ.Καραμανλή (Σούδας) 8-10-2008

By 12-05-2017April 7th, 2021No Comments

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΧΑΝΙΑ 07/10/2008

Αριθ. Πρωτ.: 3026     

     Η Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων καθώς και οι Δήμοι Χανίων, Σούδας και Ελευθερίου Βενιζέλου σας γνωρίζουν ότι από την Τετάρτη 08/10/2008 και για ένα (1) μήνα θα διακοπεί η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων στη Λεωφόρο Κ. Καραμανλή από τη συμβολή της με την οδό Φρέ μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μακεδονίας, λόγω εργασιών κατασκευής αντιπλημμυρικού δικτύου.

Την ίδια περίοδο θα είναι κλειστό και το τμήμα της Λεωφόρου Κ. Καραμανλή από τη διασταύρωση προς Τσικαλαριά έως τη συμβολή της με την οδό Έλλης (Κάτω Σούδα), για την κατασκευή δικτύου ομβρίων της Λεωφόρου Κ. Καραμανλή και την ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητά της.

Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων από Χανιά προς Σούδα και αντιστρόφως θα πραγματοποιείται είτε από την Εθνική οδό είτε από την οδό Παπαναστασίου – Βλητέ – Σούδα. Η κυκλοφορία τοπικά και προς Τσικαλαριά θα γίνεται δια των οδών Φρέ – Δεληγιαννάκη – Μακεδονίας – Τσικαλαριών.

Το έργο του αντιπλημμυρικού δικτύου χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Εθνικοί Πόροι) και εντάσσεται στο κύριο έργο «Αντιπλημμυρικά έργα ευρύτερης περιοχής πόλεως Χανίων», Υποέργο: Κατασκευή τάφρου Τ4 και Τ41 Μουρνιών – ΚΕΓΕ, συνολικού προϋπολογισμού 2.610.291,18 € (με Φ.Π.Α.), που αφορά την κατασκευή δικτύων αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στο Δήμο Ελευθερίου Βενιζέλου.

Το έργο της οδοποιίας εντάσσεται στο έργο «Βελτίωση Παλαιάς Εθνικής οδού Σούδας – Χανίων – Κολυμπάρι», συνολικού προϋπολογισμού 3.435.430 € (με Φ.Π.Α.), που είναι ενταγμένο στο ΠΕΠ Κρήτης και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων καθώς και οι Δήμοι Χανίων, Σούδας και Ελευθερίου Βενιζέλου, ζητούν την κατανόηση τόσο των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής όσο και των οδηγών για τις οχλήσεις που θα υπάρξουν, εκτιμάται όμως ότι η χρονική περίοδος είναι η πλέον κατάλληλη για την υλοποίηση του έργου και την ελαχιστοποίηση των οχλήσεων.

Με εκτίμηση,

 

 

Δρ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΟΥΜΑΔΑΚΗΣ

ΒΙΟΛΟΓΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ & ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Close Menu