Skip to main content
search
Ανακοινώσεις

Δελτίο Τύπου Ημερίδας στο Μ.Α.Ι.Χ. στις 26-6-2008

By 12-05-2017April 7th, 2021No Comments

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Χανιά 24 Ιουνίου 2008

Αριθ. Πρωτ. 1890

Η Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης-Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.) αναλαμβάνει τον Ιούνιο του 2008, εκπροσωπώντας το σύνολο του τομέα Ύδρευσης – Αποχέτευσης της χώρας μας, την Προεδρία της Πανευρωπαϊκής Ένωσης των Ενώσεων και των Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης (EUREAU). Στα πλαίσια της ανάληψης της Προεδρίας, η Ε.Δ.Ε.Υ.Α σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων και την υποστήριξη της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε., διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Επιπτώσεις των κλιματικών αλλαγών στους υδατικούς πόρους με έμφαση στο πόσιμο νερό», την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008 στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ.).

 

Η ημερίδα έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Σταύρου Δήμα και οι εισηγητές της είναι μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επιστήμονες διεθνούς κύρους από όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα θα σηματοδοτήσει την έναρξη της Ελληνικής Προεδρίας της EUREAU μέχρι τον Ιούνιο του 2009. Για τον λόγο αυτό εκτιμάται ότι θα αποτελέσει σημαντικό γεγονός στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του τομέα ύδρευσης-αποχέτευσης.

Για τον ίδιο σκοπό το Δ.Σ. της EUREAU θα συνεδριάσει την Παρασκευή 27-06-2008 στις 09:30 σε αίθουσα συνεδριάσεων του Μ.Α.Ι.Χ.

Παράλληλα, την Παρασκευή 27-06-2008, με την ευκαιρία της παρουσίας της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. στα Χανιά έχουν προσκληθεί:

Α) τα στελέχη των Οικονομικών Υπηρεσιών των Δ.Ε.Υ.Α. της Κρήτης να συμμετέχουν στην Περιφερειακή συνάντηση της Οικονομικής Επιτροπής της Ε.Δ.Ε.Υ.Α., η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, με ώρα έναρξης 09:30 και θέματα της συνεδρίασης:

  • 1. Απολογισμός της Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής στην 20η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. (Καστοριά 4/6/2008).
  • 2. Προγραμματισμός δράσης της Οικονομικής Επιτροπής για το χρονικό διάστημα 2008-2009.
  • 3. Προτάσεις – Προβλήματα των Δ.Ε.Υ.Α. της Κρήτης.
  • 4. Διάφορα.

Β) τα στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών των Δ.Ε.Υ.Α. της Κρήτης να συμμετέχουν στην Περιφερειακή συνάντηση της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Δ.Ε.Υ.Α., η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Γιάννης Ν. Γεωργακάκης» της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων, στην  περιοχή Σόδυ – Κουμπελή, με ώρα έναρξης 09:30 και θέμα της συνεδρίασης: «Προγραμματισμός ενεργειών της Τεχνικής Επιτροπής για την περίοδο 2008-2009».

 

 

Με εκτίμηση,

 

Δρ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΟΥΜΑΔΑΚΗΣ

ΒΙΟΛΟΓΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ &

ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Close Menu