Skip to main content
search
Ανακοινώσεις

Δελτίο Τύπου σχετικά με σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας & στάθμευσης στην οδό Αναγνώστου Γογονή

By 12-05-2017April 7th, 2021No Comments

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

             Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας γνωρίζει ότι από τη Δευτέρα 02-02-2007 και για ένα (1) μήνα θα ισχύει η απόφαση του Δήμου Χανίων (5317/01-02-2007) για την σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας και της στάθμευσης των οχημάτων, στην οδό Αναγνώστου Γογονή, σε πρώτη φάση στο τμήμα της από τη διασταύρωσή της με την οδό Περιβολίων μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Ελευθερίας – Θερίσου.

            Αυτό γίνεται στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης περιαστικών Δήμων Σούδας, Ελευθερίου Βενιζέλου, Θερίσου και Ακρωτηρίου Νομού Χανίων» Υποέργο: Στ’ Σύμπλεγμα ακαθάρτων, στο οποίο η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ως επιβλέπουσα Τεχνική Υπηρεσία θα προχωρήσει στην κατασκευή δίδυμου καταθλιπτικού αγωγού αποχέτευσης ακαθάρτων, που θα εξυπηρετεί το νέο κεντρικό αντλιοστάσιο του Δήμου Θερίσου που προβλέπεται να κατασκευαστεί στην επέκταση της οδού Γογονή.

            Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα και των πεζοδρομίων από εν εξελίξει εργολαβία του Δήμου Χανίων.

            Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους παράπλευρους δρόμους και ζητάμε την κατανόηση τόσο των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής, όσο και των οδηγών για τις οχλήσεις που θα υπάρξουν, εκτιμάται όμως ότι η χρονική περίοδος είναι η πλέον κατάλληλη για την υλοποίηση του έργου και την ελαχιστοποίηση των οχλήσεων.

 

Με εκτίμηση,

 

Δρ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΟΥΜΑΔΑΚΗΣ

ΒΙΟΛΟΓΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ &

ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ 

 

Close Menu