Skip to main content
search
Ανακοινώσεις

Δελτίο Τύπου Συνδέσμου Αποχέτευσης Περιαστικών Δήμων σχετικά με την κατασκευή αποχετευτικού δικύου

By 12-05-2017April 7th, 2021No Comments

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Ο Σύνδεσμος Αποχέτευσης Περιαστικών Δήμων με επιβλέπουσα Τεχνική Υπηρεσία τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ., θα κατασκευάσει δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων μήκους 520 μ. στην περιοχή πίσω από το σούπερ μάρκετ «Χαλκιαδάκη» του Δήμου Ελ. Βενιζέλου. Το δίκτυο θα διέλθει κάτω από την Λεωφόρο Κ. Καραμανλή (Σούδας) και θα προχωρήσει στην οδό Μουντάκη του Δήμου Χανίων με κατάληξη στο αντλιοστάσιο λυμάτων του Συνδέσμου στην οδό Δικωνύμου. Στο τμήμα της Λεωφόρου Κ. Καραμανλή όπου θα διέλθει το δίκτυο θα κατασκευαστεί παράλληλα πλακοσκεπής αγωγός ομβρίων που θα συνδέσει τους ήδη υπάρχοντες πλακοσπεπείς αγωγούς εκατέρωθεν της Λεωφόρου κ. Καραμανλή, επιλύνοντας ένα χρόνιο πρόβλημα προστασίας από τις πλημμύρες της οδού Αρκαδίου (πίσω από το σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκη). Η εργολαβία είναι τμήμα του έργου «Κατασκευή αποχέτευσης περιαστικών Δήμων – Δ’ Σύμπλεγμα ακαθάρτων» και Ανάδοχος του έργου είναι η ΑΚΤΕΡ ΑΤΕ.

          Η εργασίες θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 24-01-2007 και θα διαρκέσουν περίπου ένα μήνα, οπότε στο ανωτέρω χρονικό διάστημα θα πρέπει η κυκλοφορία προς Σούδα να γίνεται μέσω των οδών Μακεδονίας (Πιμπλή), Δικωνύμου και Μουρνιών.

          Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ζητά την κατανόηση τόσο των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής, όσο και των οδηγών για τις οχλήσεις που θα υπάρξουν, εκτιμάται όμως ότι η χρονική περίοδος είναι η πλέον κατάλληλη για την υλοποίηση του έργου και την ελαχιστοποίηση των οχλήσεων.

 

Με εκτίμηση,

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΤΑΛΛΑΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Close Menu