Skip to main content
search
Ανακοινώσεις

Δελτίο Τύπου Συνδέσμου Αποχέτευσης Περιαστικών Δήμων Χανίων

By 12-05-2017April 7th, 2021No Comments

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Χανιά 04/04/2008

Αριθ. Πρωτ. 55 

   Ο Σύνδεσμος Αποχέτευσης των Δήμων Ακρωτηρίου, Ελευθερίου Βενιζέλου, Θερίσου και Σούδας και η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. σας γνωρίζει ότι από την Παρασκευή 04/04/2008 και για το κατά περίπτωση αναφερόμενο διάστημα, ισχύει η διακοπή κυκλοφορίας και στάθμευσης των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους, λόγω εργασιών κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων.

1. Στο δυτικό ρεύμα κυκλοφορίας της οδού ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ από την συμβολή της με την οδό ΤΖΙΛΙΒΑΚΗ μέχρι τη συμβολή της με την οδό ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ και

2. Στην οδό ΤΖΙΛΙΒΑΚΗ από την συμβολή της με την οδό ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ μέχρι τη συμβολή της με την οδό ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, για την Παρασκευή 4-4-2008 και το Σάββατο 5-4-2008.

3. Στον κόμβο των οδών ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ και ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

α) Η άνοδος της οδού ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ προς ΧΑΛΕΠΑ θα γίνεται μέσω των οδών ΤΡΙΚΟΥΠΗ – Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ όπου θα έχουν τοποθετηθεί πληροφοριακές πινακίδες.

β) Η κάθοδος της οδού ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ προς Χανιά θα γίνεται μέσω της οδού ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, αντιστρέφοντας την κίνηση του τμήματος (ανατολικό τμήμα της οδού ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ) από την οδό ΔΡΑΓΟΥΜΗ μέχρι την οδό ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ και επαναφορά της κίνησης των οχημάτων και πάλι στο δυτικό τμήμα της οδού ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ για την Κυριακή 6-4-2008.   

4. Στο δυτικό ρεύμα κυκλοφορίας της οδού ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ από την συμβολή  της με την οδό ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ μέχρι την συμβολή της με την οδό ΤΣΟΝΤΟΥ ΒΑΡΔΑ από την Δευτέρα 7-4-08 και για 5 ημέρες.

Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση κατά 75% από τους πόρους του Ταμείου Συνοχής και εντάσσεται στο κύριο έργο «Κατασκευή Δικτύου Αποχέτευσης Περιαστικών Δήμων Σούδας, Ελευθερίου Βενιζέλου, Θερίσου και Ακρωτηρίου του Νομού Χανίων»,  Υποέργο: Ζ’ Σύμπλεγμα Ακαθάρτων, συνολικού προϋπολογισμού 5.071.305,19 (με Φ.Π.Α.) που αφορά την κατασκευή δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων στους Δήμους Σούδας, Ακρωτηρίου, Ελ. Βενιζέλου, Θερίσου και τμήμα της πόλεως Χανίων.

Ο Σύνδεσμος Αποχέτευσης των Δήμων Ακρωτηρίου, Ελ. Βενιζέλου, Θερίσου και Σούδας και ιδιαίτερα ο Δήμος Χανίων ζητούν την  κατανόηση των κατοίκων της περιοχής και των  οδηγών για τις οχλήσεις που θα υπάρξουν, εκτιμάται όμως ότι η χρονική περίοδος είναι η πλέον κατάλληλη για την υλοποίηση του έργου και την ελαχιστοποίηση των οχλήσεων.

                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ                            Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α.Χ.                                          

 

 

                     ΑΜΠΟΥ ΣΑΝΑΜΠ ΣΑΛΕΧ                                            ΜΙΧΑΛΗΣ   ΝΤΑΛΛΑΣ

                   ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ   ΧΑΝΙΩΝ

 

                           
Close Menu