Skip to main content
search
Ανακοινώσεις

Διακοπή Στάθμευσης & Κυκλοφορίας

By 12-05-2017April 7th, 2021No Comments

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας γνωρίζει ότι από την Τρίτη 25-07-2006 θα ισχύει για 80 ημέρες η διακοπή της κυκλοφορίας και στάθμευσης των οχημάτων στις οδούς:

1) ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΑΚΗ από τη συμβολή της με την οδό ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ μέχρι τη συμβολή της με την οδό ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ

2) ΚΑΦΑΤΟΥ – ΚΑΨΩΜΕΝΟΥ και τμήμα ΑΝΩΝΥΜΟΥ οδού μέχρι την οδό ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΑΚΗ, και

3) για 11 ημέρες η παρεμπόδιση της κυκλοφορίας στην οδό ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, στο τμήμα της μεταξύ των οδών ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΑΚΗ και ΚΑΦΑΤΟΥ στη Μόντε Βάρδια Λενταριανών, με σκοπό την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων στη συγκεκριμένη περιοχή.

 

Το έργο αυτό αποτελεί μέρος του έργου «Ολοκλήρωση Αποχέτευσης Δήμου Χανίων (Β’ φάση)» προϋπολογισμού δαπάνης 355.000 € (με Φ.Π.Α.) και χρηματοδοτείται από πόρους του προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ», που αφορά την κατασκευή δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων συνολικού μήκους 1.600 μ. από P.V.C. διαμέτρου Φ200, στην νεοενταχθείσα στο σχέδιο πόλης Χανίων περιοχή της Μόντε Βάρδια Λενταριανών, καθώς και σε ορισμένους μεμονωμένους δρόμους του σχεδίου πόλης Χανίων.

            Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ζητά την κατανόηση τόσο των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής, όσο και των οδηγών για τις οχλήσεις που θα υπάρξουν, εκτιμάται όμως ότι η χρονική περίοδος είναι η πλέον κατάλληλη για την υλοποίηση του έργου και την ελαχιστοποίηση των οχλήσεων.

Close Menu