Skip to main content
search
Ανακοινώσεις

Δελτίο Τύπου παράκαμψης κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Χανίων – Ομαλού 2ος 2014

By 12-05-2017April 7th, 2021No Comments

ΧΑΝΙΑ 21/2/2014

Αριθ. Πρωτ.: 1258

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

      etpa

espa_Επιχειρησιακό Πρόγραμμα

Κρήτης και Νήσων Αιγαίου

2007-2013

Σας γνωρίζουμε ότι από Δευτέρα 24-02-2014 και για περίπου 50 ημέρες θα ισχύει η διακοπή στο τμήμα της επαρχιακής οδού Χανίων – Ομαλού, στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ Δ.Ε. ΘΕΡΙΣΟΥ (ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΔΡΟΦΟΡΕΑ ΑΓΙΑΣ – ΜΥΛΩΝΙΑΝΩΝ), ΥΠΟΕΡΓΟ: ΔΙΚΤΥΑ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ».

Πιο συγκεκριμένα από Δευτέρα 24-02-2014 έως 15-04-2014 είναι απαραίτητη η διακοπή κυκλοφορίας στην περιοχή Αλικιανού, στο τμήμα της επαρχιακής οδού Χανίων – Ομαλού, για συνολική απόσταση 2 χιλιομέτρων (από το 6.5 km έως το 8,5 km), ούτως ώστε να πραγματοποιηθούν οι εργασίες κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στα πλαίσια της υλοποίησης του προαναφερθέντος έργου, με την τοποθέτηση τόσο κεντρικού αγωγού 2 km όσο και για την κατασκευή δευτερευόντων δικτύων που θα εξυπηρετήσουν τους κατοίκους των γύρω περιοχών.

Έτσι η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από την παράλληλη παρακαμπτήριο δημοτική οδό διπλής κατεύθυνσης, δηλαδή από τη διασταύρωση προς Μαρμαρά έως τη διασταύρωση με τον ανώνυμο δρόμο, αμέσως μετά τη διασταύρωση με τον κύριο δρόμο προς Μυλωνιανά.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ζητά την κατανόηση τόσο των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής, όσο και των οδηγών για τις οχλήσεις που θα υπάρξουν το αντίστοιχο διάστημα, όμως για λόγους ασφαλείας των διερχομένων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου, επιβάλλεται η τήρηση της σχετικής απαγόρευσης κυκλοφορίας.

prakampsh fylakes
Close Menu