Skip to main content
search
Ανακοινώσεις

Δελτίο Τύπου ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2014 Αγιασμός στη Δεξαμενή Αη Γιάννη

By 12-05-2017April 7th, 2021No Comments

ΧΑΝΙΑ 7/1/2013

Αριθ. Πρωτ.: 57

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

          Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 06-01-2014 και ώρα 11:00 π.μ. η καθιερωμένη τελετή καθαγιασμού των υδάτων στον ανακαινισμένο εσωτερικό χώρο της κεντρικής δεξαμενής υδροδότησης της πόλης των Χανίων, η οποία βρίσκεται στην συνοικία του Αγίου Ιωάννη.

Από νωρίς πλήθος πιστών συγκεντρώθηκε στον χώρο της δεξαμενής, όπου στη συνέχεια παρακολούθησε με κατάνυξη την Τελετή Κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού, που τελέστηκε από τον πρωτοπρεσβύτερο της ενορίας του Αγίου Ιωάννου κ.κ. Εμμανουήλ Ν. Τζατζάνη.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής αγιασμού των υδάτων αρκετοί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους των εγκαταστάσεων από στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και να γνωρίσουν από κοντά την λειτουργία και την χρησιμότητα των διαφόρων τμημάτων της εκσυγχρονισμένης δεξαμενής υδροδότησης της πόλης των Χανίων.

Στην τελετή παρευρέθησαν η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. κ. Νίκη Αποστολάκη, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. κ. Γιώργος Πλοκαμάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Εμμανουήλ Μαυρεδάκης, καθώς και στελέχη της επιχείρησης.

20140107_0

Close Menu