Skip to main content
search
Ανακοινώσεις

Δελτίο Τύπου Εξόφλησης λογαριασμών-Στήριξη κοινωνικών δομών-Αποκατάσταση ασφαλτικών φθορών19-12-2014

By 12-05-2017April 7th, 2021No Comments

ΧΑΝΙΑ 19/12/2014

Αριθ. Πρωτ.: 9524

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

1) ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΝΕΡΟΥ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) σας ενημερώνει ότι εξαιτίας των σοβαρότατων ελλείψεων τόσο σε εργατοτεχνικό όσο και σε διοικητικό προσωπικό, τα περισσότερα τμήματα των υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. είναι πλέον υποστελεχωμένα σε βαθμό που να μην μπορούν να ανταποκριθούν στο σύνολο των υποχρεώσεών τους με αποτέλεσμα να επηρεάζονται άμεσα και οι αντίστοιχες παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους καταναλωτές.

Δυστυχώς, παρά τον έντονο προβληματισμό και τις προσπάθειες μας για εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι επί του παρόντος κλείνει το ταμείο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στο ισόγειο του Δημαρχείου Χανίων.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας και την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, σας ενημερώνουμε ότι οι λογαριασμοί ύδρευσης-αποχέτευσης μπορούν να εξοφλούνται ως ακολούθως:

  • Ø Στα καταστήματα ΙΝ.ΚΑ. του Δήμου Χανίων. (χωρίς επιβάρυνση)
  • Ø Στα ταμεία των ΕΛ.ΤΑ. όλης της χώρας.*
  • Ø Στα ταμεία των συμβεβλημένων Τραπεζών με το διατραπεζικό σύστημα ΔΙΑΣ ή μέσω e-banking ή μέσω πάγιας εντολής (αυτόματη χρέωση τραπεζικού λογαριασμού).*
  • Ø Στο συμβεβλημένο κατάστημα Πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ στην οδό Τζανακάκη 22, ΧΑΝΙΑ.*

(* Ισχύει επιβάρυνση η οποία ποικίλει ανάλογα με τον φορέα εξόφλησης από 0,20 – 1,20 € ανά εξοφλούμενο λογαριασμό).

Γύρω από το Δημαρχείο Χανίων, τέτοια σημεία εξυπηρέτησης των καταναλωτών, βρίσκονται:

1 κατάστημα ΙΝ.ΚΑ. στην πλατεία 1866,

1 κατάστημα ΙΝ.ΚΑ. στην Πλατεία Μάχης Κρήτης 27,

1 κατάστημα ΕΛ.ΤΑ. στην αρχή της οδού Περίδου,

1 κατάστημα πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ στην οδό Τζανακάκη 22 και

5 καταστήματα Τραπεζών

Πολύ σύντομα, η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΝΙΩΝ θα τοποθετήσει στο Δημαρχείο Χανίων, μηχανήματα αυτόματης εξόφλησης των λογαριασμών ύδρευσης-αποχέτευσης.

2) ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Με σκοπό την έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, ιδιαίτερα αυτή την εορταστική περίοδο, το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ενέκρινε με ομόφωνη απόφασή του, πίστωση ύψους 25.000 € για την στήριξη των κοινωνικών δομών του Δήμου Χανίων και ιδιαίτερα του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία για την παράδοση του ποσού στο Δήμο Χανίων.

3) ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΦΘΟΡΩΝ

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα η διαδικασία υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου που αφορά την αποκατάσταση των ασφαλτικών φθορών εξαιτίας εργασιών που πραγματοποιεί η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και από τις αρχές του νέου έτους αναμένεται η εντατικοποίηση της υλοποίησης των σχετικών εργασιών σε διαφορά σημεία του οδικού δικτύου του Δήμου Χανίων.

Δυστυχώς λόγω έλλειψης προσωπικού, η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. αδυνατεί πλέον να συγκροτήσει συνεργείο αποκατάστασης ασφαλτικών φθορών με υπαλλήλους της και αναγκαστικά μέχρι την άρση της απαγόρευσης των προσλήψεων, θα προσφεύγει σε εργολαβίες υλοποίησης των αντίστοιχων εργασιών.

dt_20141219

Close Menu